Voittajat ja häviäjät Darlingtonista

VOITTAJAT

Kevin Harvick – Vaikka juhlinta jäi vaimeaksi fanien puuttuessa ja sosiaalisten etäisyysohjeiden vuoksi, Harvick saavutti sunnuntaina kauden ensimmäisen ja uransa 50. voiton.

Alex Bowman – Toinen sija osoittaa, kuinka vahva tämä Hendrick Motorsportsin tiimi on. Dominoivan viikonloppunsa ja Auto Club Speedwayn voiton jälkeen häntä pidettiin Darlingtonissa suosikkien joukossa ja hän osoitti, että kauden tauko ei ollut hidastanut hänen tiiminsä toimintaa.

Matt Kenseth – Ensimmäisessä Cup-startissaan sitten kauden 2018 finaalin hän lähti ja sijoittui kymmenenneksi. Myös hänen tavaramerkkinsä kuiva vitsikkyys oli esillä joissakin radiokeskusteluissa tiiminsä kanssa. Aivan kuin hän ei olisi koskaan lähtenytkään.

Ryan Preece – Normaalisti 20. sija ei laita sinua tähän kategoriaan, mutta tällä kertaa se tekee sen. Preece ohitti Bubba Wallacen 20. sijalle kolme kierrosta ennen loppua. Se on merkittävää, koska sunnuntain kisan 20 parasta sijoitusta käännetään. Preece starttaa siis paalulta keskiviikkoiltana Darlingtonissa. Wallace, joka sijoittui 21. sijalle, starttaa keskiviikkona 21. sijalta.

Tyler Reddick ja John Hunter Nemechek – Cup-tulokkaiden on tarkoitus taistella Darlingtonissa. Vaikka molemmat eivät olleet koskaan ennen sunnuntain vihreää lippua ajaneet kierrosta vauhtia Cup-autolla Darlingtonissa, he sijoittuivat molemmat 10 parhaan joukkoon. Reddick sijoittui seitsemänneksi, Nemechek yhdeksänneksi. Ne olivat molemmille kauden parhaat sijoitukset.

LOPETTAJAT

Ricky Stenhouse Jr. – Seitsemän kuljettajaa ei ollut koskaan ajanut kierrosta vauhtia Cup-autolla Darlingtonissa. Stenhouse teki uransa kahdeksannen Cup-startin radalla. Hän oli se, joka romuttui ensimmäisellä kierroksella. ”Aika noloa itselleni”, hän sanoi.

Jimmie Johnson – Kauden ensimmäisen etappivoittonsa kynnyksellä hän otti kontaktin Chris Buescherin autoon ja romuttui. ”Mitä tekisin saadakseni sen mutkan takaisin, jotta voisin tehdä sen uudestaan”, hän sanoi. Johnson on nyt ilman voittoa sadassa viimeisessä Cup-startissaan. Miehistöpäällikkö Cliff Daniels muistutti heti välikohtauksen jälkeen, ettei tiimiä saa masentaa. Meillä on loistava kilpa-auto, Daniels sanoi radiossa tiimilleen. ”Älkää siis masentuko. Palaamme kahden päivän päästä.”