Golfweek Amateur Tour, flighted stroke play -turnaukset kaikenikäisille ja tasoitukseltaan

2021 Four Ball Championship

Klikkaa nähdäksesi videon voittajista

2021 IceBreaker, Hilton Head, SC

Caleb Loudin, Tom Swartz, Radek Klauda, Larry Penfield ja Matt Roach voittivat kaikki Robert Trent Jonesin & Harbour Town Golf Linksin & isännöimän IceBreaker Regionalin!

Hilton Head Island, SC – Tämän vuoden IceBreaker Regional pelattiin Palmetto Dunes Plantationissa (Robert Trent Jones) ja Sea Pines Resortissa (Harbour Town Golf Links). 18. kerran järjestetyssä alueellisessa turnauksessa oli kaikkien aikojen suurin kenttä 128 pelaajalla yli 24 eri kiertuekaupungista eri puolilta maata. Tämä on lähtölaukaus Golfweek Amateur Tourin 27-vuotisjuhlavuodelle!

Mestaruusflightissa Charleston Tourin Caleb Loudin johti voittoon 73-77-150 lyönneillä. Hilton Head/Savannah Tourin Jamie Manning pelasi hyvin ja sijoittui soolokakkoseksi tuloksella 75-78-153. Jim Aughtry (Charlotte) ja Wes Strader (Eastern NC) sijoittuivat tasapisteissä kolmanneksi kahden päivän yhteistuloksella 150. James Emerson (Hilton Head/Savannah) täydensi viiden parhaan joukkoon tuloksella 155.

A Flightin A-kierroksen voitti Charlotten kiertueen Tom Swartz kolmella lyönnillä kierroksilla 82-83-165. Lee Dixon (Charleston), Sean Kenneck (Charleston) ja Travis Wireman (Charlotte) sijoittuivat kaikki tasapisteisiin toisella sijalla kahden päivän tuloksilla 168. Marc Janse Van Rensburg (Charlotte) sijoittui yksin viidenneksi tuloksella 169.

B-flightissa Radek Klauda (Hilton Head/Savannah) voitti neljän lyönnin erolla 81-80-161. Terry Dunn (Atlanta) sijoittui toiseksi tuloksella 165 ja Daniel Maxwell (Charlotte) kolmanneksi tuloksella 166. Randy Ward (Michigan West) ja Justin Gainey (Myrtle Beach/Wilmington) sijoittuivat molemmat neljänneksi tuloksella 172.

C-flightissa Larry Penfield (Charleston) voitti 172:lla kahden päivän tuloksella. Ray Clark (Hilton Head/Savannah) oli toinen tuloksella 179 ja Jerry Lorenz (Jacksonville) kolmas tuloksella 182. Ronnie Henderson (Jacksonville) sijoittui neljänneksi tuloksella 184. Scott Allen (Dallas Fort Worth) sijoittui viidenneksi tuloksella 187.

D-luokassa Matt Roach (Columbia) voitti yhden lyönnin erolla 195. David Schmidt (Augusta), Dan Pierce (Tidewater) ja John Davis (Myrtle Beach/Wilmington) olivat kaikki tasapisteissä toisella sijalla kahden päivän yhteistuloksilla 196. Jack Moose (Central Carolina), Brandon Manning (Tidewater) ja Bob Lloyd (Augusta) sijoittuivat kaikki tasapisteisiin viidennellä sijalla tuloksella 198.

Golfweek Amateur Tour pelaa yli 49:llä alueella eri puolilla maata ja isännöi yhden ja kahden päivän turnauksia. Saadaksesi kiertuekorttisi mene yksinkertaisesti osoitteeseen Join the Tour ja ole osa upeaa valtakunnallista kiertuetta. Senior Touriin voi liittyä myös 50 vuotta täyttäneet pelaajat osoitteessa www.senioramateurgolftour.net

HILTON HEAD ISLAND, S.C. – Golfweek Amateur Tourin kansallinen mestaruuskilpailu täytti tänä vuonna 26 vuotta, ja se keräsi historiansa suurimman osanottajakentän. Kaikkiaan tänä vuonna kilpaili ennätykselliset 975 pelaajaa.

Championship Flightissa Scott Roberts voitti ensimmäisen Tour Championshipinsä neljällä lyönnillä Joe Jaspersin. Roberts avasi turnauksen perjantaina Hilton Head Nationalissa kierroksella 72, joka oli yksi yli parin. Lauantaina Arthur Hillsissä Palmettossa hän teki kaksi alle parin kierroksen 70 ja otti yhden lyönnin etumatkan Joe Jaspersiin sunnuntain päätöskierrokselle. Sunnuntaina Roberts aloitti 33:lla etukierroksella eikä enää katsonut taakseen, kun hän päätti kierroksen yksi alle parin 70:llä ja voitti kilpailun.

Scott Roberts, Charlotte (72-70-70-70-212)

Joe Jaspers, Charlotte (73-71-73-216)

Jeff Wong, Hilton Head-Savannah (74-72-71-217)

Jacob Hamner, Louisiana South (73-72-72-217)

Jake Garey, Hilton Head-Savannah (74-76-79-219)

A-flightissa Alexander Hoffman aloitti ensimmäisellä kierroksella 79:llä ja paransi joka päivä ansaitakseen neljän lyönnin voiton Michael Careystä ja Ryan Scottista.

Alexander Hoffman, Arkansas (79-74-72-225)

Michael Carey, Louisiana South (79-73-77-229)

Ryan Scott, Eastern, NC (73-79-77-229)

Brent Densmore, Hilton Head-Savannah (76-79-76-231)

Jason Hall, Tidewater, VA (74-78-79-231)

B-lohkossa Paxton Lane, Elliot Capers ja Albert Delamarter pysyivät kolmen kierroksen jälkeen tasapisteissä yhteistuloksella 246. Äkkikuoleman pudotuspeli meni kaksi reikää ja Paxton Lane voitti ja hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin Golfweek Amateur Tourin mestari vain 13-vuotiaana.

Paxton Lane, Arkansas (83-83-80-246)

Elliot Capers, Tampa, FL:n osavaltiosta (90-79-77-246)

Albert Delamarter, St. Louis, MO (78-84-84-246)

Beth Hunt, Myrtle Beach-Wilmington (83-81-83-247)

Keith Greenfield, Arkansas (88-80-81-249)

C-flightissa Scott Allen voitti kahden lyönnin erolla Robert Luterin Arkansasista.

Scott Allen, Dallas-Fort Worth, TX (81-86-79-246)

Robert Luter, Arkansas (81-84-83-248)

Richard Scruggs, Mississippi Gulf Coast (86-90-81-257)

Joe Smillie, Tampa, FL (92-87-79-258)

Jason Brown, Jacksonville, FL (87-87-84-258)

D-lennolla Anthony Prano voitti Charles Benintenden vain yhdellä lyönnillä viimeisellä reiällä kolmen päivän yhteistuloksella 271.

Anthony Prano, Orlando, FL (87-91-93-271)

Charles Benintende, Indiana-Western KY (88-86-98-272)

Wesley Nichols, Columbia, SC (90-96-93-279)

Nancy Lindsay, Los Angeles, CA (94-87-98-279)

Raymond Medina, Houston, TX (93-90-97-280)

Charlotten, NC:n kiertue vei joukkuekilpailun kolmen päivän yhteistuloksella 2488 lyöntiä. Louisiana, South Tour sijoittui toiseksi 2496 lyönnillä ennen viime vuoden mestaria, Hilton Head-Savannah Touria (2511). Eastern NC Tour sijoittui neljänneksi tuloksella 2516, ja sen jälkeen Arkansas, Orlando, FL ja Central Carolina olivat kaikki tasapisteissä viidennellä sijalla kolmen päivän yhteistuloksella 2522.