All-Star Race | NASCARin virallinen sivusto

Chase Elliott hallitsee Bristolia ja saa ensimmäisen NASCAR All-Star Race -voiton

Lajin hallitseva suosituin kuljettaja Chase Elliott saavutti keskiviikkoiltana ensimmäisen NASCAR All-Star Race -voiton Bristolin moottoriradalla, kun hän pysäytti viimeisillä kierroksilla NASCAR Cup Seriesin hallitsevan mestarin Kyle Buschin.

Elliott johti 60 kierrosta 140 kierroksesta matkalla kohti miljoonan dollarin palkintoshekkiä. Hän ja hänen isänsä Bill Elliott liittyvät Dale Earnhardtin ja Dale Earnhardt Jr:n isä-poika-yhdistelmään, jotka ovat voittaneet lajin All-Star-näyttelyn kauden puolivälissä. Mielenkiintoista on, että Bill voitti kilpailun, kun se järjestettiin Atlantassa ja Chasen voitto oli Bristolissa, Tennesseessä – nämä ovat ainoat kaksi kertaa, kun tapahtuma järjestettiin muulla radalla kuin Charlotte Motor Speedwaylla.

RELATED: Viralliset tulokset | DiBenedetto voitti Open | Shop for Elliott gear

Chase Elliottin No. 9 Hendrick Motorsports Chevrolet otti ajoittain vakuuttavan johtoaseman 140 kierroksen tapahtuman jälkimmäisellä puoliskolla, mutta hän joutui lopulta pidättelemään kovaa vauhtia ajavaa Buschia, joka pyrkii yhä nostamaan kauden 2020 ensimmäisen kilpailupokaalinsa. Voittoero heidän välillään oli vain 0,418 sekuntia.

Kuljettajien sarjataulukkoa johtava Kevin Harvick sijoittui kolmanneksi ennen Team Pensken Brad Keselowskia ja vuoden 2020 Daytona 500 -voittajaa Denny Hamlinia. Ryan Blaney, joka johti kisaa 72 kierrosta, sijoittui kuudenneksi. Joey Logano, Alex Bowman, Aric Almirola ja Martin Truex Jr. täydensivät kärkikymmenikön järjestyksessä.

Elliottin voitto oli valtavan suosittu jopa sen rajallisen määrän fanien keskuudessa, jotka saivat osallistua kilpailuun henkilökohtaisesti, ja he juhlivat sitä suihkuttamalla 24-vuotiasta hurraa-huutojen kera.